< návrat zpět

MS Excel


Téma: Excel 2016 - otravné zobrazení rss

Zaslal/a 23.10.2017 22:02

Dobrý den, prosím o radu. Mám nově nainstalovaný originální MS 2016. Excel při práci používám denně. Ale teď si nevím rady. Při kliknutí na buňku/buňky a stisknutí např "del" nebo když do bunky něco napíšu tak se mi zvýrazní buňka nebo se ohraničí celý řádek. Toto mužu opakovat donekonečna a zobrazení zůstává současně u více buněk.
Po sjetí kolečkem dolu a zase nahoru (mimo zobrazení) toto označení zmizí. Je to strašně otravné a nevím co s tím. Nikde na foru jsem se o takovém problému nedočetl.
Mohl by jste mi někdo pomoci? Děkuji

Zaslat odpověď >

#038118
elninoslov
Skúste aktualizovať Office, Windows, ovládače grafickej karty.
Office 2016 365 Click 2 Run (C2R) sa aktualizuje priamo v aplikácii, Súbor - Konto - Aktualizovať.
Office 2016 Pro sa aktualizuje cez Windows Update, kde musíte mať zaškrtnutú cca takúto vetu "Aktualizovať aj ostatné aplikácie Microsoft", či tak nejak.
Grafickú kartu aktualizujte:
a) na webe výrobcu PC
b) na webe výrobcu grafiky
Skúste najskôr za a).citovat
#038276
avatar
Nemám verzi 16, ale 13, taxi jen tipnu: Někde v nastavení woken, nebo možná v Excelu (menu Soubor, Možnosti) se zaškrtává, jestli chceš nějakou animaci. Zkus všechny animace vypnout. Počítej ovšem s tím, že ti wokna po každé aktualizaci zmrší nastavení, to je jednen z jejich typicky psychopatických znaků.

Mně wokna každou chvíli během psaní zlovolně vypnou češtinu na klávesnici; ručím za to, že to není moje chyba, že bych pořád omylem stiskal klávesovou kombinaci pro vypnutí češtiny. A v posledních týdnech přišli s dalším psychopatickým trikem - zhruba 2x týdně při zapnutí noťasu drze přeházejí ikony na ploše a všechny mrsknou doleva; zase ručím za to, že mám plochu nastavenu správně. Jediné co jim funguje dokonale, je jejich soustavné fízlování všeho, co uživatelé dělají (psychiatrická diagnóza: paranoidní psychopatie).citovat
#038278
elninoslov
OT: Win10 je na psie kusy majster. Odstránenie antivíru, lebo nieje najnovšia verzia a inovácii Win sa nepáči. Automatické obnovovanie asociácií súborov. Vypnutie HDMI zvuku (len tak bez aktualizácie čohokoľvek). Nemožnosť nainštalovať niektoré aktualizácie bez Windows Firewall. Nechcené obnovovanie odstránených ovládačov. Atď ...
Achjaj...citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

odpocet a storno tl.

PavDD • 28.3. 8:53

odpocet a storno tl.

Začátečník • 26.3. 14:39

odpocet a storno tl.

PavDD • 26.3. 10:22

odpocet a storno tl.

elninoslov • 26.3. 7:50

odpocet a storno tl.

PavDD • 26.3. 7:26

odpocet a storno tl.

elninoslov • 25.3. 22:34

odpocet a storno tl.

Začátečník • 25.3. 15:09