< návrat zpět

MS Excel


Téma: Formulář rss

Zaslal/a 15.8.2019 12:10

Zdravím,

mohu poprosit jestli někdo poradí s formulářem.
na zahraničním webu jsme si našel inspiraci jak ho vytvořit , ale již stránky moc nefungují a asi se s nimi nedomluvím tak zkouším tu jestli někdo ochotný poradí

Můj problém je že formulář funguje pokut tam vkládám data přes něj, pak jde smlouvu znovu načíst a klidně uložit a následně opravy uložit, ale jak tam nahraji data makrem (tlačítko Vložení je nasimulovaný proces) tak nastane problém že sice data načte ale nejde ukládat. Standardně by to mělo fungovat že každý den makrem vložit se nahrají nové objednávky. Poté přes fakturační tabulku se odepisuje. Vyhledá se smlouva nebo objednávka po kliknutí na hledat se načtou data. U nehotové objednávky se vyplní pravá půlka tabulky (nejlépe viz další odstavec že se to vyplní vše třemi tlačítky) nebo se se opraví jakékoli špatné údaje a mělo by se dát uložit. Toto ale funguje jen někdy a nevím proč. Většinou to funguje jen když vytvořím novou objednávku rovnou přes tento formulář a někdy když je ručně napíšu v listu Data, pak jde občas upravovat a ukládat, ale i se stane někdy po uložení pak znovu nečtení již upravit uložit nejdou. A jak tam naimportuji dat tak to nejde snad vždy. Při uložení se nic neděje, melo by se data uložit a stránka vyprázdnit pro načtení další smlouvy.

Cílem by bylo aby se načetla smlouva a pravá strana vyplnila sama třemi tlačítky Provedeno, Neprovedeno, Storno které by měli předvyplněno co se má zapsat (jsou jen tři možnosti odpisu a jen se mění technik a datum provedení, ale protože se odepisuje vždy například 10 zakázek od stejného technika provedený stejný den tak by mohlo zůstat technik a datum stejný jako předešlou zakázkou co se odepsala proto ty okna nad tím)

Snad více pro pochopení řekne příloha.

Vzorečky proč špatně počítají na listu Data AK2 a AL2 již vyřešeny díky jinému vláknu :)

Pro jistotu Exel 2013 CZ

Příloha: zip43957_formularx.zip (336kB, staženo 19x)
Zaslat odpověď >

Nebyly zaslány žádné odpovědi.

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

Čas od do

lubo • 19.4. 16:30

Makro smyčka

MilanKop • 19.4. 10:46

Makro smyčka

elninoslov • 19.4. 9:02

Čas od do

elninoslov • 19.4. 8:46

Čas od do

jarek1111 • 18.4. 13:46

Čas od do

lubo • 18.4. 11:13

Čas od do

jarek1111 • 18.4. 8:32