Zdroj: https://wall.cz/mobility/komunikator-htc-desire • Vydáno: 12.7.2010 18:43 • Autor: admin

Komunikátor HTC Desire

AndroidKomunikátor HTC Desire patří v současné době mezi nejvyšší model, který využívá skvělý operační systém Google Android verze 2.1.

Komunikátor HTC Desire

HTC Desire je skutečně krásný a nadupaný komunikátor osazený 1 GHz procesorem Snapdragon, 576 MB RAM a velkým WVGA displejem (480×800 px). Pod velmi kvalitně zpracovaným pláštěm dále najdete 5 MPx fotoaparát, GPS navigaci, WiFi, BT a FM rádio.

Firma HTC vybavila telefon Desire svým zdařilým a osvědčeným uživatelským prostředím Sense. Pomocí widgetů je k aplikacím rychlý přístup přímo z plochy. Ploch může být až sedm. Desire je úzce provázán s účty sociálních sítí Facebook, Twitter nebo Flickr. Potěšeni budou uživatelé Googlu účtu, protože Desire je na tento účet primárně nasměrován a automaticky synchronizuje poštu, kontakty a kalendář. Další programy lze pohodlně stahovat přímo z telefonu z Android Marketu, kde jsou stovky dalších programů, jak placených tak i zdarma.

V tomto článku bych vás chtěl seznámit s praktickými zkušenostmi běžného uživatele, který používal zvlášť telefon, zvlášť PDA a zvlášť GPS reciever. Na Internetu najdete řadu obsáhlých a podrobných recenzí. Osobně doporučuji přečíst recenzi na serveru SmartMania nebo na Mobilmania.

Praktické zkušenosti s HTC Desire


Technické parametry HTC Desire

Náhledy obrazovek vybraných programů v reálném rozlišení

HTC Desire - závěr

Ovládání telefonu je intuitivní. Návod jsem potřeboval minimálně. Typ zařízení "vše v jednom" (telefon, navigace a PDA) je velmi příjemný a rychle se zvyká na okamžitou dostupnost uvedených zařízení a služeb. Toto se dnes už také stává pomalu standardem. I přes uvedené chyby a nedostatky (ještě jsem dosud neviděl bezchybné zařízení) bych HTC za nic neměnil.

Český návod na HTC Desire