< návrat zpět

MS Excel


Téma: SVhledat rss

Zaslal/a 13.4.2011 22:53

Aholky.
Posílám ten soubor, ale je hodně ořezaný. Ve skutečnosti obsahuje data v řádcích do čísla 25000.
Soubor CSV je stažen z pracovní databáze a ten nemohu měnit,proto je vytvořen soubor xls,který je propojen s tímto souborem a v tomto sešitu potřebuji vytvořit to makro.
Díky za odpověď

Pepča

Příloha: rar4640_pokus-vo.rar (190kB, staženo 21x)
Zaslat odpověď >

#004685
avatar
ocakaval som hlavne tych avizovanych vela stlpcov toto mas iba na jeden stlpec mien, ak chces na viac stlpcov aspon napis v ktorom dalsom stlpci budu mena ak budem prehladavt makrom cely list asi Ta to casovo nenadchne
Příloha: zip4685_pokus-vo.zip (343kB, staženo 21x)
citovat
#004695
avatar
Ahojky.
Dík za odpověď.
V tomto sešitě bude opravdu jméno jen ve sloupci "A" jinde se nenachází. Nezlob se , ale s makry jsem ještě nepracoval. Vše se snažím vytvořit pomocí vzorců.
Těch řádků je tam totiž opravdu 25 000. Myslím, že je to lepší uložit zaměstnance do jednoho sloupce, proto je těch sloupců méně než jsem psal.
Stačí mě totiž , aby to makro prohledalo jen ten sloupec A. Ve složce " VO" budou max. čtyři sestavy CSV a ve vyhledávači čtyři listy z odkazy na příslušné sestavy. Stačí mě to na jeden list a pak se pokusím makro překopírovat do ostatních listů.
Snad to zvládnu.Pro tebe je to možná jednoduché , ale já se teprve učím.

Díky za odpověď.

Pepčacitovat
#004696
avatar
OK v tom co som poslal to funguje na jeden stlpec (vyplnis meno, potvrdis, stlacis policko Najsť a "kurzor" prejde na hladane meno - pripadne mozem na zelanie pozmenit aby si nemusel nic mackat len vyplnit a hned to preskoci), ak chces doplnim do makra popis co co robi aby si mohol v pripade potreby upravovat a tak sa nieco naucit

PS: keby daco pis, rad pomozemcitovat
#004700
avatar
moze byt ?
Příloha: zip4700_vyhledavac.zip (279kB, staženo 22x)
citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse