< návrat zpět

MS Excel


Téma: hodnota z jiného listu a jiného sešitu rss

Zaslal/a 28.11.2011 17:30

tak zpátky na stromy. Můj problém spočívá v tom, že potřebuju odkázat na jiný list, ale v jiném sešitu. V tom odkazu měnit název listu podle hodnoty v nějaké buňce. Ale jak jsem se právě dočetl, tak fce Nepřímý.odkaz funguje prý jen v otevřených sešitech. Jak z toho ven?

Zaslat odpověď >

icon #006566
avatar
No, asi nezostáva, než tie zošity, na ktoré sa to má odkazovať, otvoriť... Pozor: Referenciu na ten linkovaný súbor a list musíš dať do úvodzoviek, najlepšie asi v tvare: ="'[NázovSúboru]NázovListu'!".
Inak to blbne...citovat
#006567
avatar
musím to vyřešit jinak. Ten nepřímý odkaz funguje, otevřít dva soubory by nebyl problém, ale když ten zdrojový soubor zavřu, tak samozřejmě ztratím ty data a já je tam potřebuju nechat uložené. Slouží to k tomu, že v jednom souboru mám docházku a v druhým souboru "Prémie" a potřebuju, aby se mi z docházky automaticky stáhl počet odpracovaných hodin podle toho, jaký vyberu měsíc a toto uložil. U mě samotného by nebyl problém tam dát ty odkazy natvrdo, ale jednoduchou funkcí najít a nahradit konkrétní měsíc za měsíc nový. Potom uložit a je to, ale není to pro mě, je to ještě pro větší lamu než jsem já. Teď mě napadá, že bych mohl to najít a nahradit spouštět makrem a uživatel by nic nepoznal.citovat
icon #006569
avatar
alebo tak 1citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse