< návrat zpět

MS Excel


Téma: Pravidla fóra rss

Zaslal/a icon 2.5.2012 20:23

adminPravidla a návod, jak správně vkládat příspěvky. Příspěvky s vulgárními výrazy, warez, spam, komerční reklama a jiné příspěvky, které jsou v rozporu se slušnými mravy budou odstraněny. V krajních případech bude být uživateli udělen BAN.


1. Výstižný název příspěvku - jako název nepoužívejte např. jedno písmeno, nicneříkající názvy jako 'poraďte', 'pomoc', 'neumím makra' a pod...

2. Popis problému a požadované řešení - pokud možno stručně a hlavně přesně popište váš problém a jak ho potřebujete vyřešit (např. v Excelu pomocí vzorců nebo VBA) a jestli máte nějaká omezení (např. kvůli omezeným právům k počítači), vždy je vhodné je zmínit.

3. Příloha - pro snazší zodpovězení dotazu je vždy užitečné připojit přílohu (nedoporučuje se vkládat odkazy na externí úložiště), která je názornější než tisíc slov ... Registrovaní uživatelé mohou vkládat přílohy:
- ve formátech: .gif .jpg .png .txt .zip .rar .tar .7z,
- s maximální velikostí 256 kB a
- názvy neobsahující diakritiku
- přílohu lze vložit i dodatečně v úpravě příspěvku

4. Verze programu - jednotlivé verze programů se postupem času vylepšují a nejsou plně kompatibilní se staršími verzemi, proto je dobré uvést, jakou verzi používáte (např. Excel 2007 nebo Word 2010), aby řešení plně vyhovovalo.

5. Přehlednost příspěvku - pro vyšší přehlednost příspěvku používejte formátování vestavěného editoru BBCode (tučné písmo, odrážky, vložení kódu, obrázku či odkazu).

6. Uzamčení tématu - pokud budete mít nutnou potřebu zareagovat na příspěvek v uzamčeném tématu, nezakládejte nové téma! Napište mi a já téma odemknu.

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

Nebyly zaslány žádné odpovědi.

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

Makro smyčka

MilanKop • 19.4. 10:46

Makro smyčka

elninoslov • 19.4. 9:02

Čas od do

elninoslov • 19.4. 8:46

Čas od do

jarek1111 • 18.4. 13:46

Čas od do

lubo • 18.4. 11:13

Čas od do

jarek1111 • 18.4. 8:32

Čas od do

jarek1111 • 18.4. 8:31