< návrat zpět

MS Excel


Téma: kopirovanie rss

Zaslal/a 1.3.2010 15:03

caute

Mam nasledovny problem a to konkretne potrebujem skopirovat udaje z listu napr. a do listu b pricom neviem ktory je prvy neprazdny riadok v liste b

v mojom kode si zistim usedrange a ten mi skopiruje ale nasledne vlozenie mi nekalkuluje na zaklade zistenia posledneho zapisaneho riadku ale vzdy mi ho vlozi od a1,..

Mozete mi poradit Dik ,..

Range(Range("A2"), Intersect(Range("A:s"), ActiveSheet.UsedRange)).Select
Selection.Copy
lastrow = sheets("ordresJ").Cells(5000, 19).End(xlUp).Row + 1
sheets("ordresJ").cell(lastrow, 1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

icon #001282
Poki
Jen tak na prvni pohled bych rekl, ze by mohlo byt na liste vic nez 5000 neprazdnych radek, coz ale asi vkladalo do bunky a2.
Slo by prilozit nejakou ukazku, abych se na to podival?citovat
#001283
avatar
preposielam dany subor
Příloha: zip1283_copy.zip (60kB, staženo 32x)
citovat
#001284
avatar
Ciel : skopirovat vsetky udaje zo sheetov OrdresJ+1,2,3 do OrdresJ pricom kopirovanie musi pokracovat vzdy od prveho prazdneho riadku v sheete OrdresJcitovat
icon #001285
Poki
ahoj,
tohle by melo nakpirovat vse do do listu OrdresJ jednim vrzem...

Public Sub copy()
Dim lastROW As Integer

For i = 1 To 3
lastROW = Application.WorksheetFunction.CountA(Worksheets("ordresj").Range("a:a")) + 1

Worksheets("ordresj+" & i).Select
ActiveSheet.Range(Cells(2, 1), Cells(Application.WorksheetFunction.CountA(Worksheets("ordresj+" & i).Range("a:a")), 256)).copy

Worksheets("ordresj").Cells(lastROW, 1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, _
Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Next

End Sub
citovat
#001290
avatar
Diky moc za radu perfektne a jednoducho si to vyriesil este raz diky moccitovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse