< návrat zpět

MS Excel


Téma: Označení a přenos rss

Zaslal/a 20.4.2016 13:47

Ahoj všem,

měl bych na Vás prosbu, resp. žádost o radu.

Sestavuji si ceník a dostal jsem se do slepé uličky.

Mám 4 karty - NABIDKA, CENIK, PAKETY, VYBAVY. Hlavní kartou je NABIDKA a do této karty potřebuji přenášet označená pole z ostatních karet, které jsou pomocné (je jedno jestli označíme symbolem "+" nebo červenou barvou, atd.). Tzn. v CENIKU si označím pole (ABC - hnědá barva) a to potřebuji přenést do příslušných buněk hlavní karty NABIDKA, které nejsou shodně rozvržené (proto bude určitě potřeba provázat jednotlivé buňky v zaškrtnuté řádce karty CENIK s jednotlivými buňkami v kartě NABIDKA). To stejné platí i pro karty PAKETY (červeně označeno) a VYBAVY (žlutě označeno), které se budou řadit v kartě NABIDKA pod sebe.

Přílohou posílám zjednodušený náhled, aby tam nebylo spousta věcí okolo. Provázané buňky jsem záměrně označil stejnou barvou, pro lepší orientaci.

Dopředu MOC děkuji všem za rady,

Martin

Zaslat odpověď >

#031169
avatar
Omlouvám se, nedaří se mi nahrát přílohu. Píše mi to, že jsem pravděpodobně neopsal kontrolní heslo, ale žádné tu není...

Uložil jsem je jinam...

http://ulozto.cz/xkThqoJA/okna-xlscitovat
#031171
avatar
Nejspíš jste nepostřehl, že přílohy se sešity je nutno pro zaslání zkomprimovat. Pokládám za účelné balit sešity jako zip, protože s tímto formátem nemá nikdo problém.citovat
#031174
avatar

vovka.h napsal/a:

Nejspíš jste nepostřehl, že přílohy se sešity je nutno pro zaslání zkomprimovat. Pokládám za účelné balit sešity jako zip, protože s tímto formátem nemá nikdo problém.


Děkuji, nevěděl jsem to...
Příloha: zip31174_okna.zip (23kB, staženo 22x)
citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse