< návrat zpět

MS Excel


Téma: VS Addins LocalDB rss

Zaslal/a 17.5.2016 10:38

Ahojte,

Vytvoril som v addinse localnu databazu. Bezny postup nic externeho,

Ked kod skusam v debug mode tak funguje dobre ale ked addins poslem uzivatelovi tak vyhadzuje error 50 ..... v skratke ze databaza neexistuje

netusite preco to nejde?

Zaslat odpověď >

Strana:  1 2   další »
#031529
avatar
A jaká verze SQL Serveru je na počítači uživatele?citovat
#031531
avatar
praveze ono sa da compilovat addins tak ze da aj SQLLocalDB ale len verziu 11.0 ... aleeee Kod Visual studia 2015 obsahuje nejaku verziu MSSQLLocalDb co by mala byt asi v12.0.

v VS nemozem nastavit aby to Bola v11.0 tak isto nemozem nastavit compliatoru aby dodal SQL na v12.0 .... ma len v11.0

mozno trosku zmetocne vypravam ale hadam je tomu rozumiet :)

proste:
Uzivatel: nema ziadnu
Compilator: vie dat len v11.0
VS vytvorenie Local database: dava navyber len MSSQLLocalDb (asi v12.0)citovat
#031533
avatar
Těžko říct, nevím.

tady jak na deployment
http://stackoverflow.com/questions/9655362/localdb-deployment-on-client-pc

Nějaký vyřešený problém
http://stackoverflow.com/questions/32850559/c-sharp-cannot-connect-to-sql-localdb-when-moved-to-another-computer

Používáte .NET 4.0?citovat
#031534
avatar
zajtra dam vediet ale dakujem za nasmerovanie

Palocitovat
#031557
avatar
tak uz som skusal doinstalovat novsiu verziu visual studia 2015 version 2 a Office addins version 2

a aj tak to nepomohlo.

pri compilovani kodu som nastavil framework 4.6 a SQL Server 2012 Express LocalDB

a aj tak to nerpomohlocitovat
#031564
avatar
Proč vůbec LocalDB?citovat
#031565
avatar
a je nejaka lepsia volba? :)

... potreboval by som nejaku databazu co by sa compilovala rovno s addinsomcitovat
#031568
avatar
Nevím přesně co znamená "co by sa compilovala rovno s addinsom", ale je fakt, že s LocalDB nemám zkušenosti.

Každopádně bych se zeptal jak to máte postavené, protože to nic jiného než nějaká volovina jako nesprávný connectionstring, nezkopírované soubory, kompatibilita atp. být podle mě snad už nemůže.

Jakým způsobem přenesete soubory na cílový počítač? Jak jste provedl deploy na jiný počítač? Možná se k něčemu dopátráme. Nebo napiště dotaz na fórum dotnetportal.cz

Vyházím z tohoto
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh510202.aspxcitovat
#031625
avatar
sry za neskoru reakciu ale musel som riesit iny program

takze connectionStrings je podla mna dobre nstaveny

vypada takto:
<connectionStrings>
<add name="Add_in_PowerPoint.MySettings.mDatabaseConnectionString"
connectionString="Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=|DataDirectory|\mDatabase.mdf;Integrated Security=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>

u mna to funguje z dovodu toho ze mam (LocalDB)\MSSQLLocalDB

ale ked dodam aj framework pre uzivatela do instalacky program tak maximalne mu tam nainstaluje v11.0 alebo taku nejaku neda mu tam tu ktoru vyuzivam v kode .... resp. aj ked som sa u seba pokusal zmenit localDB na tu co je v instalacke tak bezuspesne

ja mam modernejsiu verziu ako tu co ponuka instalacka mojho program

fakt je to postavene na hlavu ..... je dost mozne ze tomu nerozumiem a aj preto si myslim ze je to postavene na hlavu .... preto by som potreboval poradit

napadata nieco???citovat
#031626
avatar
som sa este docital ze uzivatel musi mat nainstalovane Microsoft® SQL Server® 2014 Express

ale nechce sa mi verit ze koli mlieku musim tam dat celu kravu.citovat

Strana:  1 2   další »

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

Vodorovný teploměr v buňce

GeorgeK • 1.12. 12:26

Vodorovný teploměr v buňce

elninoslov • 1.12. 10:21

Vodorovný teploměr v buňce

Stalker • 1.12. 10:01

Vodorovný teploměr v buňce

GeorgeK • 1.12. 9:15

Spustit makro v určitý čas

Baja • 28.11. 20:11

Spustit makro v určitý čas

elninoslov • 28.11. 17:09

Spustit makro v určitý čas

Baja • 28.11. 12:51