< návrat zpět

MS Excel


Téma: Label v userform zobrazovat data z List2 bunkaD5 rss

Zaslal/a 12.2.2018 11:24

Merlin99Zdravim, potreboval bych v Labe1 zobrazovat ve formulari hodnoty z List2 - bunky D5. Je to nejak mozne ... Díky za radu 7
viz příloha

Příloha: rar39483_pokus6666.rar (21kB, staženo 24x)
Zaslat odpověď >

#039487
avatar
Zdravím.

Asi takto.
Private Sub UserForm_Initialize()

UserForm1.Label1.Caption = List2.Cells(5, 4).Text

End Sub

Jinak List2 v příloze není.citovat
#039489
Merlin99
..Rejpal: DÍKY moc, NICMENE když kod vlozim kamkoli do listu2 do workbooku .. nic se nestane.. nevim co delam spatne. 7citovat
#039490
Merlin99
jinak mas pravdu dal jsem to na List1
*citovat
#039493
avatar
Viz příloha:
http://leteckaposta.cz/464865693citovat
#039495
elninoslov
To nemáte dávať do listu ani workbooku, ale do kódu formulára. Neviem aké údaje to má zožrať, ale občas treba myslieť aj na formát.
Private Sub UserForm_Initialize()
'Label1.Caption = List1.Cells(5, 4).Value2
Label1.Caption = Format(List1.Cells(5, 4).Value2, IIf(List1.Cells(5, 4).NumberFormat = "General", "", List1.Cells(5, 4).NumberFormat))
End Sub

Dajte do D5 dátum alebo číslo s 3 desatinami naformátované na 2 desatiny a uvidíte rozdiel.

EDIT: Iste, môžete použiť aj List1.Cells(5, 4).Text, ak je bunka dostatočne široká a neobsahuje chybu, je to jednoduchšie. Obe majú úskalia.citovat
#039498
avatar

elninoslov napsal/a:

To nemáte dávať do listu ani workbooku.....Dajte do D5 dátum alebo číslo s 3 desatinami naformátované na 2 desatiny a uvidíte rozdiel.


Kam se má vložit kod, je zřejmé už tady:
http://wall.cz/index.php?m=topic&id=39405

Jinak jsem zadal hodnoty dle návrhu a zobrazilo mi to, tak jak je to v buňce. 4citovat
#039500
elninoslov
Všetko má +-. Dajte do bunky vzorec "=22/7". Formát nastavte na 7 desatín.
Ak bunka nieje dostatočne široká, Cells.Text vráti ##### mriežky. Ak použijete NumberFormat dostanete správne číslo, ale ak bude formát "General", dostanete pri Text správne číslo (ak je bunka dosť široká), a pri NumberFormat dostanete "Ge25eral". Preto nahrádzam "General" buď reťazcom "" alebo "@". To ale nefunguje pri viacnásobnom vlastnom formáte.
Atď... Proste +-citovat
#039504
avatar

elninoslov napsal/a:

Všetko má +-. Dajte do bunky vzorec "=22/7". Formát nastavte na 7 desatín.

Takhle ano, nechme, ať se zadavatel vyjádři k tomuto tématu. Prozatím si ještě nestáhnul vzorový soubor.citovat
#039505
Merlin99
Rejpal" DÍKY Moc už ok podarilo se mi to a funguje DÍKY 5citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse