< návrat zpět

MS Excel


Téma: Formát buněk rss

Zaslal/a 1.7.2011 16:52

Dobrý den chtěl bych se zeptat když mám tabulku s dvěma sloupci. na dvou listech. řekneme že mám třeba v jednom sloupečku cisterny a v druhém hmotnosti.Vše na jednom listě. Zapisují se zde čísla cisterny ke které je vždy hmotnost.Na druhém listě jsem udělal podobnou tabulku kde bych to chtěl mít seřazení od největší ho čísla cisterny ale aby byla zachována hmotnost té daneé cisterny. aby řádky byly zachovány a přepsala se taky do druhého listu. A je to tak složitý že když já v prvním listě kam to zapisuju budu mít třeba největší cisternu 5000 někde v půlce a ono se to přepíše do druhého listu ale už se to neseřadí od největšího! a co kdyýž pak napíšu zase pár malých a pak zase velikou třeba 9999 tak bych jí chtěl mít zase na druhím listě seřazenou od největšího takže by měla být první ale zase musí být u ní zachována ta hmotnost! Snad jsem problém dobře vysvětlil. když tak doplním informace diky moc za odpověď chatov

Zaslat odpověď >

#005417
avatar
a aky je tu problem ?

oznacit obydva stlpce, Data , serazeni podla stlpca kde su velkosti cisterny - alebo som zle pochopil zadanie?citovat
#005418
avatar
pokusím to lépe popsat. Proto jsem i v příloze zkopíroval konkrétní problém.raději to znovu celí vysvětlím. máme svojí evidenci cisteren založka cisterny. v záložce kopirování je tabulka která vypada takhle když udělám z jednoho programu export do excelu.
Tyto hodnoty chci vzít a nakopírovat je do založky kontrola. založka kontrola je takové porovnání mezi mou evidencí a jednoho programu! v založce kontrola chci aby to kopírovala hodnoty ze záložky cisterny (hodnoty+hmotnosti) a hned je řadilo od nejvetšího a ještě si to poradilo s těma cisternama jsou už odepsané a taky aby to regovala na nově napsanou cisternu ze záložky cisterny. abych prostě ze záložky kopírování hodil hodnoty do zalozky kontrola a kned jsem viděl jestli jsou hmotnosti a váhy stejné!
Příloha: rar5418_pd-evidence-nh3-r.2011_.rar (37kB, staženo 17x)
citovat

Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

Vynásobit hodnoty kurzem - Power Query

Alfan • 26.4. 7:56

Relativní cesta - zdroje Power Query

Alfan • 26.4. 7:54

Vynásobit hodnoty kurzem - Power Query

elninoslov • 26.4. 7:54

Vynásobit hodnoty kurzem - Power Query

lubo • 25.4. 19:18

Relativní cesta - zdroje Power Query

elninoslov • 25.4. 15:12

Relativní cesta - zdroje Power Query

Alfan • 25.4. 15:08

Relativní cesta - zdroje Power Query

elninoslov • 25.4. 14:21