Příspěvky uživatele


< návrat zpět

Dobrý den,zkoušela jsem si vlastní tabulku,máme dva dny (PO a ST)jako úřední- tedy do 17hod. ale ty další dny máme tedy méně než 8hod.
Příchod Přestávka Odchod Odpracovala Rozdíl
Pondělí 6:37:00 0:30:00 17:02:00 9:55:00 +01:55:00
Úterý 7:02:00 0:30:00 14:22:00 6:50:00 -01:10:00
Středa 7:02:00 0:30:00 17:02:00 9:30:00 +01:30:00
Čtvrtek 6:40:00 0:30:00 14:30:00 7:20:00 -00:40:00
Pátek 6:52:00 0:30:00 13:37:00 6:15:00 -01:45:00
Sobota
Neděle
Pondělí 6:46:00 0:30:00 17:01:00 9:45:00 +01:45:00
Úterý 6:28:00 0:30:00 14:03:00 7:05:00 -00:55:00
Středa 7:01:00 0:30:00 17:01:00 9:30:00 +01:30:00
Čtvrtek 6:33:00 0:30:00 15:13:00 8:10:00 +00:10:00

Jak mám tedy sečíst na konec,kolik mi ještě zbývá odpracovat nebo jestli mám přesčas.Děkuji

Dobrý den,
zkoušela jsem tabulku docházky,nepočítalo to záporné hodnoty,když jsem odpracovala méně než 8hod,použila jsem tedy tuto podmínku:=KDYŽ($B$34>F3;"-"&HODNOTA.NA.TEXT($B$34-F3;"hh:mm:ss");"+"&HODNOTA.NA.TEXT(ABS($B$34-F3);"hh:mm:ss")) nevím ale potom,jak mám sečíst celkové hodnoty v celém sloupečku.
děkuji


Uživatelské menu

Nejste přihlášen(a)
avatar\n

Menu

On-line nástroje

Formulář Faktura

Formulář Faktura IV

Oblíbený formulář Faktura byl vylepšen a rozšířen.
Více se dočtete zde.

Aktivní diskuse

ADO DBF/FoxPro

Barth • 11.8. 17:50

Automaticke vlozenie riadku aj v druhom Zosite

danis • 11.8. 17:28

Macro pro leteckou dopravu

Jiří497 • 11.8. 17:15

Macro pro leteckou dopravu

Nosal • 11.8. 13:00

Macro pro leteckou dopravu

Jiří497 • 11.8. 11:45

Macro pro leteckou dopravu

Nosal • 11.8. 8:14

Macro pro leteckou dopravu

Jiří497 • 10.8. 21:35